اطلاعیه مهم امورمالی ۱۳۹۷/۱۰/۲۹

– دانشجویانی مجاز به انجام انتخاب واحد خواهند بود که شهریه ثابت خود را قبل از انتخاب واحد پرداخت نموده و بدهی شهریه  و خوابگاه  نداشته باشند.

نحوه پرداخت شهریه :

– شهریه ثابت بصورت نقدی و مابقی آن طی دو فقره چک به تاریخ ۱۳۹۸/۰۱/۳۰  و ۱۳۹۸/۰۲/۳۰

-جهت پرداخت شهریه ثابت با یک کارت بانکی دارای رمز دوم  با کدکاربری و رمزعبور به پروفایل خود مراجعه و از منوی شهریه (پرداخت اینترنتی شهریه)،  شهریه را بصورت اینترنتی پرداخت نمایید . سپس لازم است که حتما مرحله ی  تکمیل فرایند  و پی گیری تراکنش های شهریه را نیز انجام دهید تا مطمئن شوید انتقال وجه صورت پذیرد . درصورت پرداخت اینترنتی ،  بلافاصله انتقال به پروفایل دانشجو انجام  ودرصورت اشکال داربودن رفع اشکال می شوید. تا مطمئن نشده اید که پرداخت به حساب دانشگاه یا برگشت به حساب خودتان انجام شده است مجددا اقدام به پرداخت ننمایید . برگشت اضافه واریزی تابع شرایط و مراحل اداری خاصی است و ممکن است چند روز طول بکشد .

– پس ازانجام انتخاب واحد و تایید نهایی آن ، درصورت تمایل به پرداخت اقساطی  با در دست داشتن  دو فقره چک جدید صیاد (مشخصات خود  شامل نام و نام خانوادگی  ، رشته و شماره شناسایی) خود را پشت چک ها نوشته و به امور شهریه تحویل دهید. توجه داشته باشید چک ها بدون خط خوردگی و در وجه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر باشد . چک غیر صیاد تحت هیچ شرایطی پذیرفته نخواهد شد .

– درصورتی مجاز به  انجام حذف و اضافه هستید که  شهریه انتخاب واحد را به صورت کامل تسویه نموده باشید .

امورمالی دانشگاه آزاد اسلامی – واحد کاشمر