چشم انداز و اهداف

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با اعتبار منطقه ای و مبتنی بر هویت ایرانی‌- اسلامی خواهد بود که در راستای تولید، توسعه و انتقال علم و فناوری با ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در تربیت نیروی متعهد و کارآمد جامعه و توسعه پایدار آن گام بر می‌دارد.

چشم انداز و اهداف

این واحد دانشگاهی مشوق فعالیتهای تحقیقاتی، توسعه مرزهای دانش و طراحی فعالیتهای خلاقانه بوده و توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را در منطقه تسهیل می نماید.شرایط حاکم بر فضای دانشگاه مبتنی بر هدایت دانشجویان و مشارکت و تعامل مستمر دانشجویان با کارکنان و اساتید با تکیه بر ارزشهایی چون خدامحوری، وجدان کاری، ارج نهادن به حقوق و کرامت انسانی، صداقت، از خودگذشتگی، خلاقیت و نوآوری، قانون مداری، عدالت گستری و شایسته سالاری است.
این واحد دانشگاهی با در اختیار داشتن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مناسب و با استفاده از فناوریهای نوین، امکان توسعه و تکامل توانمندی های بالقوه کارکنان، دانشجویان و اعضای هیات علمی را به عنوان ارزشمندترین سرمایه انسانی فراهم می سازد و ازاین طریق به ارتقای سطح رفاه عمومی جامعه و توسعه پایدار کمک فراوانی می نماید.

اهداف و مقاصد کلی

1- تقویت فضائل اخلاقی، ایمان و امید به آینده در میان دانشجویان، اعضای هیات علمی، کارکنان و پرورش فارغ التحصیلان، پژوهشگران و کارآفرینان توانمند، مومن و متعهد به کشور
2- کسب جایگاه شایسته و درخورشان دانشگاه در منطقه و کشور
3- ایجاد محیط یادگیری پویا، خلاق و نوآور و ارتقای کیفیت و متحول نمودن امور آموزشی و پژوهشی