موکب شهدای گمنام واحد کاشمر در خدمت جاماندگان اربعین

واحد کاشمر با همکاری دانشجویان، همکاران و اساتید بسیجی و جمعی از دانش‏آموزان سما و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و دلباختگان راه حسین(ع) اقدام به برپایی موکب شهدای گمنام در مسیر حرم امامزاده سید حمزه(ع) تا حرم امامزاده سید مرتضی(ع) به منظور پذیرایی از عزاداران ابا عبدالله الحسین(ع) و یارانش در آیین معنوی پیاده روی روز اربعین در مسیر دو حرم یاد شده، نموده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: با هماهنگی به عمل آمده با ستاد پیاده‏ روی جاماندگان پیاده روی اربعین شهرستان، مقرر گردید در مسیر یاد شده موکبی به همت این واحد دانشگاهی برپا شود. بدین منظور ستاد بزرگداشت اربعین در واحد با حضور حوزه‏ های دانشجویی و فرهنگی، اداری و مالی، مدارس سما، تشکل‏های بسیج؛ دانشجویی، اساتید و کارمندان، هیأت دانشجویی علمدار و دوایر مختلف دانشگاه تشکیل شد.

دکتر سیدمحمد جوادموسوی در ادامه با بیان این نکته که برپایی این موکب با همراهی و همیاری همکاران، اساتید، دانشجویان و دانش آموزان خیر اندیش ممکن شده است، اظهار داشت: اعتباری که در نظر گرفتیم بسیار اندک بود، ولی دوستداران امام حسین(ع) و یارانش در قالب نذورات چند برابر آن را تامین کردند، به نحوی که برآنیم شدیم تا در این موکب که مزید به نام شهدای گمنام است فعالیت های متنوعی را در اختیار عزاداران قرار بدهیم.

وی با اشاره به این مهم که با توجه به برودت هوا برای حداقل سه هزار نفر سوپ تدارک دیده شده است، افزود: پیش بینی فضای پذیرای ویژه آقایان و خانم ها در جوار موکب،  اجرای سرود در باره اربعین و حماسه سازان کربلا توسط جمعی از دانش آموزان، نمایشگاه کتاب های عاشورایی با همکاری کتابخانه سیار شهرستان، پاسخگویی به سوالات مراجعین حول وقایع محرم و صفر با همکاری حوزه علمیه کاشمر،  توزیع زیارت نامه روز اربعین و مسابقه ای پیرامون آن به همت حوزه فرهنگی واحد و برپایی مسابقه عکس از اهم برنامه‏ های ستاد بزرگداشت روز اربعین این واحد دانشگاهی است.

جوادموسوی در پایان با تشکر از کلیه مجموعه های حقوقی و افراد حقیقی همراه و همکار در برپایی این موکب خاطر نشان شد: برپایی این موکب نمونه یک تعامل بین بخشی مطلوب است. هر فرد و مجموعه برابر توانی که داشته گوشه ای از کار را بر عهده گرفته است. امید فردا بتوانیم به بهترین نحو ممکن در خدمت شرکت کنندگان در آیین پیاده روی روز اربعین باشیم.

گفتنی است از پنج سال قبل بحث پیاده روی در مسیر  پنج کیلومتری دو امامزاده در روز اربعین در کاشمر انجام می شود. جاماندگان از حضور در اربعین حسینی در کربلا، در این روز مسیر این دو حرم را با حضور در دستجات سینه زنی و زنجیر زنی طی می کنند. در این مسیر موکب های متعددی پیش بینی شده است، موکب شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی از جمله این موکب هاست.

خراسان رضوی - کاشمر - بلوار سید مرتضی

•             051-55250501-7