اطلاعیه نحوه پرداخت شهریه

دانشجوياني مجاز به انجام انتخاب واحد و حذف و اضافه خواهند بود كه بدهي شهريه و خوابگاه آنها كمتر از پنجاه هزار تومان باشد وشهريه ثابت خودرا قبل از انتخاب واحد پرداخت نموده باشند ونيز قسط معوق صندوق رفاه نداشته باشند.

نحوه پرداخت شهريه :
- شهريه ثابت بصورت نقدي و مابقي آن طي دو فقره چك به تاريخ 31/01/97  و 31/02/97
-جهت پرداخت شهريه ثابت  باكدكاربري ورمزعبو به پروفايل خودمراجعه وازمنوي شهريه (پرداخت اينترنتي شهريه)شهريه را بصورت اينترنتي پرداخت نماييد درصورت پرداخت اينترنتي فيش  بلافاصله به فايل دانشجو منتقل ودرصورت اشكال داربودن رفع اشكال مي شويد.
- پس ازانجام انتخاب واحدوتاييدنهايي كردن آن ودرصورت تمايل به پرداخت اقساطي ،شهريه خودراتقسيط نموده.سپس  در پروفايل خود ودرمنوي شهريه(ثبت چك اقساط انتخاب واحد)  مشخصات چكها را ثبت نموده ، نام و نام خانوادگي و شماره شناسايي خود را پشت چك ها نوشته و به امور شهريه تحويل دهيد. توجه داشته باشيد چكها بدون خط خوردگي و در وجه دانشگاه آزاد اسلامي واحد كاشمر باشد .
- قبل از انجام حذف و اضافه بايستي شهريه انتخاب واحدرا به صورت كامل تسويه نماييد تا بتوانيد حذف و اضافه انجام دهيد.

شماره حسابهاي دانشگاه :
حساب سيبا بانك ملي شماره 0216188704009 مخصوص واريز شهريه  بصورت اينترنتي
حساب سيبا بانك ملي شماره 0216188704009 مخصوص واريز  خوابگاه و بصورت اينترنتي

تذکر مهم : باتوجه به تغییرات صورت گرفته در سیستم مالی شهریه فقط باید به صورت اینترنتی پرداخت گردد لذا توصیه میشود از واریز وجه به صورت فیش در بانک خودداری نمایید

خراسان رضوی - کاشمر - بلوار سید مرتضی

•             051-55250501-7