تمدید انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان ورودی جدید(97)

دانشجويان ورودي جديد 1397 كه قبلا انتخاب واحد يا حذف و اضافه نكرده اند میتوانند از ساعت 8 صبح روز دوشنبه 1397/07/16 الي چهارشنبه 1397/07/18  از طريق سايت اقدام نمایند.

تذکر مهم : دانشجویان جهت انجام حذف و اضافه باید نسبت به تسویه شهریه واحدهای انتخابی اقدام نمایند

نحوه پرداخت شهريه :

- شهريه ثابت بصورت نقدي و مابقي آن طي دو فقره چك به تاريخ 30/07/1397  و 30/09/1397

-جهت پرداخت شهريه ثابت  با كدكاربري و رمزعبور به پروفايل خود مراجعه و از منوي شهريه (پرداخت اينترنتي شهريه)،  شهريه را بصورت اينترنتي پرداخت نماييد . سپس لازم است كه حتما مرحله ي پي گيري تراكنش هاي شهريه را نيز انجام دهيد تا از انتقال وجه مطمئن شويد. درصورت پرداخت اينترنتي، بلافاصله انتقال تراكنش هاي شهريه به پروفايل دانشجو انجام  ودرصورت اشكال داربودن رفع اشكال مي شويد.

- پس ازانجام انتخاب واحد و تاييد نهايي آن ، درصورت تمايل به پرداخت اقساطي ، شهريه خود را تقسيط نموده، سپس در پروفايل خود و درمنوي شهريه (ثبت چك اقساط انتخاب واحد)  مشخصات چك ها را ثبت نموده ، نام و نام خانوادگي و شماره شناسايي خود را پشت چك‌ها نوشته و به امور شهريه تحويل دهيد. توجه داشته باشيد چك ها بدون خط خوردگي و در وجه دانشگاه آزاد اسلامي واحد كاشمر باشد .

- درصورتي مجاز به  انجام حذف و اضافه هستيد كه  شهريه انتخاب واحد را به صورت كامل تسويه نموده باشيد .

در ضمن  با توجه به اعلام بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران  از پايان آبان ماه  سال جاري ، چك ها ي غير " صياد "  پذيرفته نمي شوند ، لذا نسبت به تهيه چك سامانه صياد از بانك هاي عامل اقدام نماييد .

خراسان رضوی - کاشمر - بلوار سید مرتضی

•             051-55250501-7