اطلاعیه آزمون جامع دوره دکتری

بدينوسيله‌به اطلاع‌دانشجويان محترم دوره دكتري كه ارزيابي جامع را در نيمسال اول 98 ـ 97 انتخاب نموده‌اند مي‌رساند، عناوين و منابع امتحاني توسط كارگروه‌هاي تخصصي استاني تعيين گرديده است و جهت اطلاع از مفاد آن مي‌توانند به گروه‌هاي آموزشي خود مراجعه نمايند. همچنين به اطلاع مي‌رساند اين ارزيابي در دو بخش كتبي و شفاهي در هفته پاياني آبان ماه 97 در استان خراسان رضوي برگزار خواهد گرديد.

دانشجوياني كه در نيمسال دوم 97 ـ 96 در اين ارزيابي جامع شركت نموده‌اند در صورتيكه تاكنون موفق به ارائه قبولي آزمون زبان نگرديده اند، بايد در نيمسال اول 98 ـ 97 مرخصي تحصيلي با پرداخت شهريه 25 %  اخذ نمايند.

دكتر رضا بهاري كاشاني

رئيس شوراي تخصصي آموزش و تحصيلات تكميلي