اطلاعیه مهم پرداخت شهریه نیمسال اول ۹۸-۹۹

قابل توجه دانشجویان محترم

– دانشجویانی مجاز به انجام انتخاب واحد خواهند بود که بدهی شهریه و خوابگاه آنها کمتر از پنجاه هزار تومان باشد و شهریه ثابت خود را قبل از انتخاب واحد پرداخت نموده باشند .

نحوه پرداخت شهریه :

– شهریه ثابت بصورت نقدی و مابقی آن طی دو فقره چک به تاریخ ۳۰/۰۷/۹۸  و ۳۰/۰۹/۹۸ و یا یک فقره چک به تاریخ ۳۰/۰۸/۱۳۹۸  می باشد .

-جهت پرداخت شهریه ثابت  باکدکاربری ورمزعبور  به پرتال خود مراجعه و از منوی شهریه (پرداخت اینترنتی شهریه) شهریه را بصورت اینترنتی پرداخت نمایید ، درصورت پرداخت اینترنتی فیش بلافاصله به فایل دانشجو منتقل و درصورت اشکال داربودن رفع اشکال می شوید.

توجه مهم : چنانچه پس از پرداخت و کسر از حساب هنوز پیام اشکال دار بودن شهریه نمایش داده شد بلافاصله به پرتال خود مراجعه و از منوی شهریه –  پیگیری پرداخت های اینترنتی را  اجرا نموده و سپس  در جدول نمایش داده شده روی پیام ” بررسی تراکنش از بانک “  کلیک نمایید تا تایید و انتقال به حساب انجام شود .

– پس ازانجام انتخاب واحد و تایید نهایی آن و درصورت تمایل به پرداخت اقساطی با در دست داشتن یک یا دو فقره چک با تاریخ های ذکر شده ، نام و نام خانوادگی و شماره  شناسایی خود را پشت چک ها نوشته و