امام جمعه کاشمر:دانشگاه آزاد اسلامی کاشمر را دانشگاهی موفق دیدم

در یک نگاه کلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر را دانشگاهی موفق دیدم. این دانشگاه گسترش خوبی داشته است. خوب کار کرده است.  امام جمعه کاشمر با بیان این مطلب در اولین دیدار سال جاری با هیئت رئیسه  واحد کاشمر گفت: شاهدیم که فضای گسترده ای برای دانشجویان ایجاد شده است. در دوران دکتر ولایتی شاهد تداوم تحولات مطلوبی هستیم.

حجت الاسلام سید کاظم طباطبایی در ادامه سخنانش با اشاره به این مهم که درآمدهای دانشگاه در سطح کشور بسان گذشته نیست افزود: مهم کیفیت خوبی است که دانشگاه دارد، این دانشگاه از نظر تراز اسلامی قابلیت های خوبی دارد. با توجه به توانمندی های دانشگاه شاهد غلبه بر انواع مشکلات فراروی فعالیت این مجموعه خواهیم بود.

وی که قریب دوازده سال به عنوان مسئول دفتر فرهنگ اسلامی با واحد کاشمر همکاری داشت در ادامه سخنانش اظهار داشت: روند شکل گیری و رشد این دانشگاه در جای جای ایران اسلامی ستودنی است. الان شاهد ایجاد و بهره برداری از فضاهای آموزشی، آزمایشگاهی و پژوهشی و رفاهی و فرهنگی فراوانی در کشور هستیم. اساتید، کارکنان و دانش آموختگان این دانشگاه برای توسعه و پیشرفت کشور فعالیتهای درخور توجهی کردند.

طباطبایی با تشکر از همکاری این واحد دانشگاهی با مسئولان و مدیران شهرستان به نامگذاری سال جدید به عنوان سال رونق تولید خاطر نشان شد: مقام معظم رهبری با این نامگذاری تاکید دارند که باید به تولید در عرصه های مختلف توجه کرد. یکی از این عرصه ها توجه به تولید علم و فرهنگ و دانش است. در این عرصه دانشگاه ها باید حضوری پررنگ داشته باشند. یقین واحد کاشمر هم در این امر  به خوبی فعالیت خواهد کرد.

امام جمعه کاشمر در پایان سخنانش با تاکید بر ضرورت توجه مسئولان به راهکارهای علمی دانشگاه ها برای حوزه های مختلف یادآور شد: باید دانشگاه با تمام توان به کمک مسئولان برود. باید همه در کنار هم برای عزت ایران اسلامی فعالیت کنیم.

قابل ذکر است در این دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر به ارائه گزارشی از دستاوردهای این دانشگاه پرداخت. سید محمد جواد موسوی با اشاره به فرا رسیدن ۲۵ فروردین سالروز تاسیس این واحد در سال ۱۳۶۹ تاکید کرد که این دانشگاه همچون۲۹ سال گذشته آماده همکاری با ارکان مدیریتی شهرستان است. وی ابراز امیدواری کرد که در سال رونق تولید تعاملات میان دانشگاه و فعالان صنعتی و کشاورزی و ارکان مدیریتی شهرستان بیشتر شود.