اولین دوره جشنواره بین المللی شهید چمران

با صلوات برمحّمد وآل محّمد(ص) و با احترام به استحضار می رساند اولین دوره جشنواره بین المللی شهید چمران با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری به ویژه مفاد ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ، ترویج فرهنگ خودسازی ، جامعه پردازی و تمدن سازی ، شناسایی و معرفی نخبگان دانشگاهی به ویژه جوانان در زمینه های مختلف علمی و فن آوری و ارج نهادن و تقدیر از پژوهشگران ، نوآوران و فن آوران درسطح ملی و بین المللی ؛ توسط سازمان بسیج اساتید کشور و دانشگاه آزاد اسلامی در اول اردیبهشت ماه ۹۹ برگزار می گردد . دبیرخانه جشنواره پذیرای کلیه آثار، فعالیت های علمی فرهنگی ، هنری و پژوهشی در زمینه های علوم انسانی و هنر ، فنی و مهندسی و علوم پایه با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به ویژه سه محور خودسازی ، جامعه پردازی و تمدن سازی ، و رویکرد حل المسائلی و اولویتهای ملی و بین المللی می باشد .

اندیشمندان و فرهیختگان گرامی جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال آثار خود به تارنمای جشنواره به آدرس :  www.chamranaward.ir مراجعه نمایند.