برگزاری مسابقه کتابخوانی با عنوان « صلح امام حسن ( ع ) »

ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی صحت و سلامتی به استحضار می رساند پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در نظر دارد مسابقه کتابخوانی با عنوان « صلح امامحسن ( ع) » ترجمه حضرت آیت الله العظمی خامنه ای ( مد ظله العالی ) را با مشارکت انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ نشر و آثار مقام معظم رهبری همزمان با سالروز ولادت این امام همام، به صورت مجازی برگزار نماید؛  علاقمندان (عضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان) جهت شرکت در این مسابقه می توانند ابتدا به سایت (http://www.hamdamamketab.ir) مراجعه نموده و پس از ثبت نام در این سامانه با درج شماره تلفن همراه و دریافت کد عبور، فایل کتاب را از سایت مزبور دریافت نمایند.
شایان ذکر است به نفرات برتر شرکت کننده در این مسابقه به قید قرعه جوایز نفیسی از طرف پژوهشکده تقدیم می گردد.
زمان شروع ثبت نام : دوشنبه مورخ ۱/۲/۱۳۹۹ لغایت شنبه مورخ ۲۰/۲/۱۳۹۹
تاریخ برگزاری آزمون : یکشنبه مورخ ۲۱/۲/۱۳۹۹
شرکت کنندگان به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این مسابقه می توانند عبارت ” صلح امام حسن ( ع ) ” را به سامانه پیامکی انتشارات انقلاب اسلامی به شماره ۱۰۰۰۲۰۱۲۰ ارسال نمایند.
تلفن تماس پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی دانشگاه ۶۱- ۴۷۹۱۶۷۲۷-۰۲۱