سرپرست واحد کاشمر: وجود جانبازان و ایثارگران در واحدمان نعمت است.

باید در تکریم خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران کوشا باشیم. وجود جانبازان و ایثارگران در واحدمان  نعمت است. یک جانباز با تمام وجود برای آرمان هایش که مبتنی بر دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی و حفظ نظام و نگاهبانی از مام وطن بوده، تلاش کرده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با بیان این مطلب در دیدار با تنها جانباز شاغل در این واحد دانشگاهی گفت: عزیزانی چون آقای احمد طالبی در عنفوان جوانی از تعلقات دنیوی دست شستند و با اعتقاد مثال زدنی و ایمانی راسخ به نبرد با دشمن بعثی و متجاوزین پرداختند.  وظیفه ما شنیدن دغدغه های ایشان و حل مشکلات آنان است.  اینان شیرمردانی بودند که سختی های مجاهدت برای حفظ وطن را بر آسایش ترجیح دادند.

سید محمد جواد موسوی با اشاره به شیمیایی شدن این همکار جانباز در عملیات کربلای هشت، افزود: ایشان در حال حاضر جانباز بیست درصد هستند، متاسفانه فرزندان ایشان نیز از عوارض شیمیایی و بیماری های مربوط به آن در امان نیستند. این نکته بیانگر آن است که این عزیز و خانواده محترمشان همچنان با عوارض شیمیایی دست و پنجه نرم می‏کنند. یقیناً اجر این عزیز با حضرت ابوالفضل عباس (ع) است. از دوستان بسیج کارکنان و اساتید و دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه می خواهم خاطرات این عزیز و سایر عزیز ایثارگر واحد را ضبط و ثبت کنند.

احمد طالبی کارمند جانباز واحد کاشمر که در کارگاه رایانه این دانشگاه مشغول به کار است در این دیدار به بیان خاطراتی از دوران حضور در مناطق جنگی غرب و جنوب کشور پرداخت و گفت: عملیات کربلای ۸ با رمز یا صاحب الزمان (عج) در محور شلمچه – کانال ماهی به صورت نیمه گسترده در تاریخ ۲۱/۱/۱۳۶۶ انجام شد. آن زمان ۱۷ ساله بودم. بعثی ها از سلاح شیمیایی آن هم غیر متعارف استفاده کردند. منم به سختی شیمیایی شدم و بیهوش شدم. مرا با این تصور که شهید شدم در پلاستیک پیچیده و به پشت خط منتقل کردند. در آن جا اتفاقی متوجه بخار نفسم شدم. به دنبال اخذ درصد جانبازی نبودم و نیستم ولی کمیسیون مربوطه سالها بعد برایم بیست درصد لحاظ کرد.

وی با تشکر از هیئت رئیسه و دفتر بسیج کارکنان و همکارانی که حضوری و تلفنی و پیامکی روز جانباز را به وی تبریک گفتند، اظهار داشت: همانطور که دکتر موسوی اشاره کردند اکثر جانبازان در عنفوان جوانی به مصاف دشمن متجاوز رفتند. آنان در گذر این سالیان رنجها و دردها کشیدند بی آن که امتیاز خاصی بخواهند. ما برای وطن و نظام جنگیدیم و در صورت نیاز باز هم در عرصه های دفاع از کشور و جمهوری اسلامی پا در رکاب ولایت هستیم.

در پایان این دیدار لوح تقدیر و کارت هدیه ای تقدیم این کارمند جانباز شد. گفتنی است که روز جراحت این عزیز در سال ۱۳۶۶ امسال با روز جانباز مصادف شد.