فرماندار کاشمر:از همراهی واحد کاشمر با دستگاه‏ های اجرایی شهرستان ممنونم

از زحمات و فعالیت های واحد کاشمر تشکر می کنم. از همراهی دانشگاه با دستگاه‏ های اجرایی شهرستان ممنون هستم. فرماندار شهرستان کاشمر با بیان این مطلب در اولین دیدار سال جاری با هیئت رئیسه  واحد کاشمر گفت: تاکید موکد فرمانداری بر حضور مراکز آموزش عالی در صحنه های مختلف شهرستان است.

محمد علی نبی پور با بیان این نکته که بعض دستگاه های اجرایی دچار روزمرگی های اداری هستند، افزود: درگیر حل مشکلات هستیم. یک مشکل را حل می کنیم مشکل بعدی خودش را نشان می دهد.  نیازمند کار کارشناسی و فکری هستیم. روزمرگی ها دستگاه ها را زمین گیر می کند. با توجه به این واقعیات دانشگاه ها خیلی می توانند کمک دستگاه ها و ادارات باشند.

نماینده عالی دولت در کاشمر با تشکر از همراهی واحد کاشمر با فرمانداری و سایر دستگاه های اجرای شهرستان اظهار داشت: در بحث شناخت آسیب های اجتماعی شهرستان و راهکاری مقابله و پیشگیری آن واحد کاشمر می تواند کمک خوبی برای ما در این زمینه باشد. نگاهی به وقوع برخی از مسایل اجتماعی در روستاها نشانگر عمق آسیب های اجتماعی است. برای عدم وقوع این آسیب ها باید برنامه ریزی داشته باشیم. برای این مهم نیازمند همکاری دانشگاه ها هستیم.

وی در ادامه سخنانش خاطر نشان شد: وقوع هر آسیب اجتماعی پدیده ای چند وجهی است که باید برای حل آن شاهد همکاری بین بخشی گسترده ای باشیم. در این مسئله دانشگاه کمکی مهم برای شناسایی و برنامه ریزی است تا گسترش این آسیبها کمتر شود. باید شاهد حضور بیشتر دانشگاه ها در بحث توسعه شهرستان باشیم.

نبی پور با اشاره به این موضوع که؛ باید شاهد همکاری نیروهای فنی و متخصص و فکری دانشگاه در امر توسعه باشیم، تصریح کرد: امسال بر آنیم تا هم افزای میان مراکز آموزش عالی شهرستان در راستای تاثیر بر توسعه منطقه را افزایش بدهیم. نباید در فعالیت های دانشگاه های شهرستان شاهد موازی کاری باشیم. شایسته است تحقیقات دانشگاه و پایان نامه های دانشجویان در راستای حل مشکلات شهرستان باشد. به شخصه از مجموعه فرمانداری خواسته ام در بحث مطالعات و پژوهش از توان مراکز آموزش عالی شهرستان بهره ببرند.

فرماندار کاشمر با اشاره به کاهش دانشجو و به تبع آن کاهش درآمد دانشگاه یادآور شد: واحد کاشمر می تواند با گسترش رشته و افزایش تحصیلات تکمیلی و انجام کارهای پژوهشی و توجه به شرکت های دانش بنیان و تجاری سازی علم و انواع راهکارهای درآمدزایی به صورت علمی مشکل کاهش درآمدش را به طور نسبی حل کند. باید برای ارتقای دانشگاه تلاش کرد. دانشگاه هم باید مطالبه گری هایش را بیشتر بکند. باید فعالیت های دانشگاه محدود به فضای داخلی آن نباشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر نیز در این دیدار به بیان توانمندی ‏های این واحد برای همکاری با  مسئولان شهرستان در راستای تبیین سال رونق تولید پرداخت و گفت: در آستانه ورود به سی امین سال فعالیت واحد کاشمر هستیم. واحد کاشمر در ۲۵ فروردین ۱۳۶۹ فعالیتش را با یک رشته کاردانی آغاز کرد و هم اینک بعد از ۲۹ سال فعالیت  به عنوان نگین تابناک انقلاب اسلامی در منطقه به تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و تولید علم مشغول است.

سید محمد جوادموسوی با تشکر از توجه فرماندار به واحد کاشمر افزود: سال گذشته ماموریت فرمانداری مبنی بر تهیه سند شناخت آسیب‏های اجتماعی توسط این دانشگاه آغاز شد. کارگروهی متشکل از متخصصان برای پیگیری این موضوع تشکیل و سلسله نشست‏های علمی برگزار و گزارشات مربوطه تقدیم شد. این کارگروه در صدد است تا دانشجویان گروه روانشناسی را در مقطع کارشناسی ارشد به ارائه موضوعاتی در راستای سند مذکور در قالب پایان نامه تشویق نماید.

وی در ادامه سخنانش با اعلام آمادگی این دانشگاه برای همکاری هر چه بیشتر با دستگاه های اجرایی شهرستان در سال جاری اظهار داشت: امیدواریم کارگروه مورد اشاره با توجه به نتایج تحقیقات و پژوهش هایش بتواند همایشی ویژه شناسایی آسیب‏های اجتماعی شهرستان را با هدایت فرماندار بر گزار کند.

موسوی با معرفی جایگاه مدارس غیر انتفاعی و آموزشکده سمای این واحد دانشگاهی خاطر نشان شد: معاونت سما تغییر نام داده و به عنوان معاونت مهارتی بر آن است تا مدارس مهارتی راه اندازی کند. برای این موضوع مکاتباتی را با اداره کل ورزش و جوانان استان داشته ایم. به دنبال ایجاد مدارس مهارتی ورزشی هستیم. برابر بررسی های به عمل آمده معتقدیم این نیاز در شهرستان وجود دارد. مدیریت اداره ورزش و جوانان شهرستان هم از این ایده حمایت کردند.

وی با اشاره به تلاش این واحد برای اخذ مجوز یک کلنیک تخصصی روانشناسی در حوزه مشاوره خانواده یادآور شد: بحث کلینیک روانشناسی برابر راهنمایی‏های فرمانداری مورد پیگیری است. سلسله مکاتباتی با اداره کل بهزیستی داشتیم. امید با حمایت فرمانداری در سال جاری شاهد افتتاح و فعالیت این کلنیک تخصصی باشیم.

من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید. من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید. من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید.