پیام ریاست واحد به مناسبت بیست وپنجم فروردین ماه ، سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر

استادان فرهیخته، دانشجویان پر تلاش وهمکاران خدوم وگرامی

با سلام وتحیت

بیست وپنجم فروردین ماه ، سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر، یادآور سه دهه تلاش صادقانه و متعهدانه یکایک شما عزیزان فرهیخته ای است که در مسیر خدمت به جامعه علمی و دانشگاهی کشور لحظه ای تردید به خود راه نداده اید. امروز این واحد دانشگاهی مصداق تمام عیاری از رشد و بالندگی علم،تحقیق و فرهنگ در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و برای نسل جوان و آینده ساز این مملکت، نویدبخش آینده ای پویا و پرنشاط است. در سالروز تأسیس این واحد دانشگاهی پرافتخار، زحمات خستگی ناپذیر و اثرگذار مدیران محترم پیشین و یکایک شما عزیزان را ارج نهاده و وجودتان را مایه افتخار و مباهات کشور عزیزمان می‌دانم.

اینجانب امید و اعتقاد دارم مجموعه واحد کاشمر در سال جهش تولید ودر ادامه مسیر و رسالت خطیرخود به فضل الهی و با اتکال به نیروی بی پایان حضرت حق و با تلاش و همراهی صمیمانه و جدیت در امور در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) وکسب افتخار در زمینه های علمی، پژوهشی و فرهنگی گام هایی استوارتر برخواهد داشت و مایه سربلندی میهن عزیزمان خواهد شد.

با احترام سید محمد جواد موسوی سرپرست دانشگاه ازاد اسلامی کاشمر