یادواره شهدای دانشجو و گمنام شهرستان کاشمر و گرامیداشت شهدای امنیت

زمان: چهارشنبه ۲۰ آذرماه ساعت ۱۸

مکان: کاشمر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر

یادواره شهدای دانشجو و گمنام شهرستان کاشمر و گرامیداشت شهدای امنیت

برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب “مبانی اندیشه های امام خمینی(ره)” به مناسبت روز دانشجو

قابل توجه اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز

بدینوسیله ستاد اقامه نماز حوزه فرهنگی و اجتماعی در نظر دارد به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو، مسابقه کتابخوانی از کتاب

” مبانی اندیشه های امام خمینی(ره) ”

برگزار نماید.

• زمان : دوشنبه ۲/۱۰/۹۸ بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر
  • مکان : مجتمع فرهنگی امام صادق(ع) – نمازخانه
  • جهت تهیه منبع مسابقه به انتشارات مراجعه نمائید.
  • به برندگان مسابقه جوایزی اهداء خواهد شد.

حوزه دانشجویی و فرهنگی واحد

آغاز تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی نا پیوسته نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی (۳۰ – آبان – ۱۳۹۸)

به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند ، پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش  ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ناپیوسته از امروز پنج شنبه ۳۰ آبان ماه آغاز و تا روز دوشنبه ۳۰ دی ماه ادامه دارد ،متقاضیان پذیرش در این مقطع می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس  www.azmoon.net   نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته/ محل ها اقدام نمایند و مطابق تقویم زمانی اعلام شده جهت تکمیل فرآیند ثبت نام  به واحدهای دانشگاهی مورد نظر خود مراجعه نمایند.

شایان ذکر است متقاضیان دوره کارشناسی ناپیوسته بـا دارا بـودن مـدرک کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) و کاردانی دانشـگاه جـامع علمـی کاربردی می توانند در دوره کارشناسـی ناپیوسـته ثبت نام نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی

رشته /محل های کاردانی پیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد(۳۰ – آبان – ۱۳۹۸)

پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش دفترچه حاوی رشته/ محل های مرحله تکمیل ظرفیت نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ مقطع کاردانی پیوسته منتشر شد، متقاضیان پذیرش در این مقطع می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.net   نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته/ محل ها اقدام نمایند. علاقه مندان می توانند مطابق تقویم زمانی اعلام شده از روز شنبه ۲ آذر ماه لغایت روز دوشنبه ۳۰ دی ماه برای طی مراحل ثبت نام به واحدهای دانشگاهی مورد نظر خود مراجعه نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی

کارگاه سرمایه گذاری در بورس

با کدتخفیف azad2019 می توانید ۸۰هزارتومان تخفیف بگیرید.

کارگاه سرمایه گذاری در بورس

قابل توجه اساتید محترم دوره جدید مسابقات سراسری قرآن و عترت

بدینوسیله به استحضار می رساند ثبت نام دوره جدید مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش ها و رشته های ذیل برگزار می شود.

بخش کتبی

ترجمه و تفسیر قرآن کریم                              منبع مسابقه تفسیر سوره زمر می باشد

سیره معصومین(ع)

بخش شفاهی

حفظ ۵ جزء

حفظ ۱۵ جزء

حفظ کل

قرائت قرآن کریم(تحقیق)

قرائت قرآن کریم(ترتیل)

• طبق بخشنامه به افراد برگزیده هدیه تعلق می گیرد.
  • فایل کتاب مسابقه را در سایت بصائر رضوی مشاهده نمائید.
  • تاریخ برگزاری آزمون کتبی ۱۹/۹/۹۸ ساعت ۱۰ صبح می باشد.
  • برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به کانون قرآن و عترت واحد مراجعه فرمائید.

اداره فرهنگی و اجتماعی – معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد

اطلاعیه بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان

بدینوسیله به استحضار می رساند ثبت نام بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش های ذیل برگزار می شود.

بخش کتبی

ترجمه قرآن به زبان انگلیسی

ترجمه زیارت عاشورا و جامعه کبیره

نماز

احکام

زندگانی پیامبر اکرم(ص)

بخش شفاهی

حفظ ۵ جزء                                                      قرائت(تحقیق)

حفظ ۱۰ جزء                                                   قرائت قرآن کریم(ترتیل)

حفظ ۲۰ جزء                                                  گروه تواشیح، رشته اذان

حفظ ۲۵ جزء                                                 دعاخوانی ویژه دانشجویان برادر می باشد

حفظ ۳۰ جزء                                                 حفظ کل

امتیازات۱- اضافه نمودن ۲ نمره به دروس عمومی که سنخیت با رشته های مسابقات دارد.

۲- پرداخت جوایز نقدی تا مبلغ چهار میلیون ریال

• تاریخ برگزاری آزمون کتبی ۲۶/۹/۹۸ ساعت ۱۰صبح می باشد.
  • برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به کانون قرآن و عترت واحد مراجعه نمائید.

منابع آزمون دانشجویان: دانلود

منابع آزمون اساتید : دانلود

اداره فرهنگی و اجتماعی –معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد

اطلاعیه تمدید انتخاب واحد ۱۳۹۸/۰۶/۳۱

با توجه به درخواست دانشجویان و موافقت معاونت محترم علمی مقرر شد در تاریخ های دو شنبه ( ۹۸/۰۷/۰۱ ) ، سه شنبه ( ۹۸/۰۷/۰۲ ) ، چهارشنبه ( ۹۸/۰۷/۰۳ ) انتخاب واحد بصورت اینترنتی انجام شود

اطلاعیه صندوق رفاه ۱۳۹۸/۰۶/۲۷

قابل توجه دانشجویان محترم  چنانچه مایل به دریافت تسهیلات وزارت علوم(پس از تحصیل)هستید از مورخه ۱۳۹۸/۰۶/۲۴  به سایت sajed.iau.irمراجعه و جهت ثبت نام اقدامات لازم را انجام فرمائید .

صندوق رفاه دانشجویان

تمدید انتخاب واحد