اطلاعیه کلاس های مجازی

با توجه به بخشنامه سازمان مرکزی مبنی بر برگزاری کلاس‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجازی
جهت شرکت در کلاسها از قسمت پرتال دانشجویی وارد شده وسپس از منو آموزش “کلاسهای آنلاین من” را انتخاب نمایید.

اطلاعیه / مهم قابل توجه دانشجویان محترم کلیه کلاسهای نظری این ترم به صورت مجازی برگزار می شود. همچنین جبرانی کلاسهای …

اطلاعیه / مهم

قابل توجه دانشجویان محترم

۱- کلیه کلاسهای نظری این ترم به صورت مجازی برگزار می شود. همچنین جبرانی کلاسهای برگزار نشده دو هفته گذشته نیز به صورت مجازی برگزار می شود.

۲- برگزاری کلاس های عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی بعد از تعطیلات عید نوروز و درصورت دریافت تاییدات لازم از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی خواهد بود. اما درصورت تداوم وضعیت فعلی و با اعلام سازمان مرکزی دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی در تابستان ارائه ولی نمره آن در نیمسال دوم ثبت می شود.
دروسی که ماهیت عملی نظری دارند می بایست بخش نظری آنها بصورت مجازی ارائه شود.

۳- تقویم ترمی به هیج عنوان تغییر نمی کند و کلیه کلاس ها می بایست در زمان مقرر تمام شود و امتحانات در بازه اعلام شده برگزار خواهد شد.

۴- ترم تابستانی نیز مطابق هر سال در بازه زمانی اعلام شده برگزار خواهد شد.

۵- شبکه اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با امکانات و توانمندی های بسیار تا هفته آینده رونمایی می شود که این بستر می تواند برای ارائه کلاس های مجازی مورد استفاده قرار گیرد.

۶- گروه های آموزشی می بایست برنامه ریزی لازم برای دریافت پروپوزال دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که تمایل دارند تا پایان سال پروپوزال ایشان مورد بررسی قرار گیرد را انجام دهند. اینکار می بایست بصورت مجازی و غیر حضوری و با مدیریت مدیر محترم گروه های آموزشی انجام شده و تصمیم کمیته تحصیلات تکمیلی به دانشجویان ارائه شود.

۷- دروس معارف اسلامی از طریق سایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به آدرس ذیل ارائه می شود و دانشجویان می بایست از این طریق نسبت به شرکت در دوره ها اقدام نمایند.
ec.nahad.ir

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی

————————————————————

#اخبار_دانشگاه_آزاد_اسلامی_مشهد
@azad_khabar

اطلاعیه مهم/ تعطیلی فعالیت های آموزشی و کلاس های دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و کاشمر تا آخر هفته

لازم به یاد آوری است کلیه فعالیت های اداری برقرار می باشد.

تمدید انتخاب واحد و حذف اضافه نیمسال دوم ۹۸-۹۹

من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید. من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید. من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید.

اولین دوره جشنواره بین المللی شهید چمران

با صلوات برمحّمد وآل محّمد(ص) و با احترام به استحضار می رساند اولین دوره جشنواره بین المللی شهید چمران با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری به ویژه مفاد ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ، ترویج فرهنگ خودسازی ، جامعه پردازی و تمدن سازی ، شناسایی و معرفی نخبگان دانشگاهی به ویژه جوانان در زمینه های مختلف علمی و فن آوری و ارج نهادن و تقدیر از پژوهشگران ، نوآوران و فن آوران درسطح ملی و بین المللی ؛ توسط سازمان بسیج اساتید کشور و دانشگاه آزاد اسلامی در اول اردیبهشت ماه ۹۹ برگزار می گردد . دبیرخانه جشنواره پذیرای کلیه آثار، فعالیت های علمی فرهنگی ، هنری و پژوهشی در زمینه های علوم انسانی و هنر ، فنی و مهندسی و علوم پایه با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به ویژه سه محور خودسازی ، جامعه پردازی و تمدن سازی ، و رویکرد حل المسائلی و اولویتهای ملی و بین المللی می باشد .

اندیشمندان و فرهیختگان گرامی جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال آثار خود به تارنمای جشنواره به آدرس :  www.chamranaward.ir مراجعه نمایند.

اولین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مهندسی پزشکی

به آگاهی میرساند، “اولین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مهندسی پزشکی” در تاریخ ٨ و ٩ اسفند ماه١٣٩٨ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول برگزار می شود.در کنار این رویداد علمی، “نمایشگاه تخصصی تجهیزات پزشکی” و “کارگاه های آموزشی تجهیزات پزشکی” نیز برگزار می گردد. اعضای محترم هیات علمی،دانشجویان و سایر پژوهشگران واحدهای دانشگاهی استان جهت شرکت در این رخداد علمی و ارسال مقالات و اطلاعات بیشتر می توانند به وبگاه کنفرانس با نشانی  https://nrbme.iaud.ac.ir/fa/    مراجعه  نمایند .

سومین دوره ازدواج دانشجویی طرح ملی ” همسفر تا بهشت “

قابل توجه دانشجویان عزیز

اداره فرهنگی واجتماعی به اطلاع می رساند زمان وشرایط ثبت نام بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی طرح ملی ” همسفر تا بهشت ” به شرح ذیل قابل اجرا می باشد.

1. ملاک شرکت در مراسم طرح ملی ” همسفر تا بهشت ” استاد یا دانشجوبودن حداقل یکی از زوجین در زمان عقد می باشد.
  2. تاریخ رسمی عقد جهت ثبت نام در فاصله زمانی اول فروردین ۱۳۹۷ تا تاریخ ۳۰ آذرماه ۱۳۹۸ می باشد.
  3. آخرین مهلت ثبت نام ۳۰ دی ماه ۱۳۹۸ می باشد.
  4. ثبت نام الکترونیکی زوجین در سایت ازدواج دانشجویی به نشانیezdevaj.nahad.ir الزامی می باشد.
  5. مدارک لازم جهت تایید : عقدنامه، شناسنامه، کارت ملی زوجین و کارت دانشجویی

معاونت دانشجویی و فرهنگی

اطلاعیه امتحانات ۱۳۹/۱۰/۱۵

استاد محترم ، دانشجوی گرامی

ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت سردار سرافراز اسلام شهید سپهبد قاسم سلیمانی کلیه امتحانات روز یکشنبه مورخه ۱۳۹۸/۱۰/۱۵ به روز شنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲۸ همان ساعات اعلام شده قبلی موکول شد.

با تشکر اداره امتحانات

هفتمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات

تقویم آموزشی نیمسال دوم ۹۹-۹۸

با تاییدات خداوند متعال و با آرزوی موفقیت برای شما دانشجویان عزیز و گرامی

تقویم آموزشی به شرح ذیل اعلام می شود.

تقویم آموزشی نیمسال دوم ۹۹-۹۸